Спести пари със ZameniPC
Количка

VarSys Computers е създадена през 2000 г. като фирма за консултантска дейност в областта на компютърните технологии. В процеса на развитие от основна, консултантската дейност се превръща в съпътстваща като отстъпва място на сервизната дейност и продажбите в областта на хардуера и приложния софтуер.



Основни дейности са ни:

1. Компютърна техника - компютърни системи, лаптопи, монитори, принтери, UPS системи, видеонаблюдения, комплексни мрежови решения.

2. Софтуерни решения - изграждане на сървъри с VPN, сървъри за елекронна поща, рутери - основно работим с решения на MikroTik (ограничаване на мрежи на приложно ниво - торент тракери и skype, статистика кой какви сайтове посещава в работна време - за фирми), балансиране на интернет връзка с повече от един интернет доставчик и изграждане на backup решения и др.

3. Пуснат е в експлоатация Хостиг център, в който се предлага Web Site с електронен магазин на цената на хостинг услугата и текущата поддръжка.

Пазарни сегманти, в които навлязохме последните две години са консумативите за принтери, зареждане на тонери, хартии, ленти, мастила и оригинални консумативи, а също така и канцеларски и рекламни материали.

Основните насоки, в които в момента разшираваме дейността си са: рециклаж на тонер касети и ремонт на принтери. Най-важните марки, които поддържаме са HP, Canon, Samsung, Xerox и Brother. За тях разполагаме с пълен набор от резервни части и документация на склад.

За основен приоритет фирмата си е поставила висококачественото гаранционно и извън гаранционно обслужване на клиентите и гъвкавост по отношение на специфичните изисквания и ценовата политика.

Мотото Варсис ООД е "СПОДЕЛЕНИ ВЗАИМНИ ИНТЕРЕСИ".

 

България, Варна - 9000

ул. "Пенчо Славейков" 16, партер, магазин VarSys Computers

тел./факс: 052-618-430

тел.: 052-600-446

skype: varsys1

Copyright: VarSys Ltd.

ел.поща: office@varsys.net